FacebookTwitterLinkedInRSS Feed
Romanian Dutch English French German

Statii CB - Magazin OnLine

 Nifa Prescom SRL    comercializeaza, monteaza si asigura service-ul pentru o gama larga de statii emisie/receptie auto, avand un portofoliu de peste 1000 statii montate.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online: www.cb-store.ro

Read more...

 Comercializam si/sau montam piese auto originale si aftermarket, anvelope si produse pentru intretinere, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai optim pret de pe piata romaneasca.

 • Piese Auto

        

  Piese auto originale sau after market pentru orice autoturism.

 • Lubrifianti

     Pentru funcţionarea optimă a motoarelor autovehiculelor, uleiurile de motor trebuie să îndeplinească urmatoarele funcţii:

  • Să evite contactul metal-metal dintre piesele în mişcare, rezultând diminuarea energiei consumate şi uzura pieselor
  • Să evacueze căldura şi să răcească piesele în mişcare ale motorului
  • Să protejeze suprafeţele interne ale motorului împotriva coroziunii produse de apă şi de acizii rezultaţi în urma combustiei
  • Să participe la etanseitatea motorului pentru a se asigura raportul de compresie optim
 • Filtre

  Filtrul de aer influenteaza direct performanta masinii dumneavoastra. Motorul are nevoie de un amestec bine optimizat dintre aer si combustibil pentru a functiona corect. Filtrele de aer murdare pot cauza amestecuri prea bogate in combustibil si pot influenta negativ randamentul motorului.

             Filtrul de ulei este conceput sa protejeze masina dumneavoastra prin filtrarea tuturor impuritatilor  din ulei. Filtrul de ulei trebuie schimbat regulat la 10.000 km sau 1 an. Firma noastra va pune la dispozitie filtre de ulei de cea mai buna calitate, atat pentru furnizori OEM (calitate de fabrica), cat si furnizori AM (indeplinesc standardele ISO existente in industria auto). 

             Filtrul de combustibil. Performanta masinii dumneavoastra este direct influentata de un amestec bine optimizat dintre aerul care intra in motor si un combustibil curat. Filtrul de combustibil este localizat de obicei langa rezervor sau in compartimentul motorului si este conceput pentru a bloca intrarea in motor a  particulelor mai mari sau a murdariei. Filtrele de combustibil blocate sau murdare pot compromite functionarea corecta a masinii prin astuparea injectoarelor sau a carburatorului. 
             Filtrele de habitaclu sau de polen nu influenteaza performanta motorului dar este important sa fie schimbat la intervale regulate pentru ca are un rol dublu:  nu numai ca imbunatateste confortul dumneavoastra dar o deteriorare a lui poate duce la accesul impuritatilor in compartimentul vaporizatorului (la masinile cu aer conditionat), ducand in cele din urma la blocarea scurgerii. Este recomandat sa-l schimbati impreuna cu celelalte filtre.

 • Acumulatori

  Cei mai buni acumulatori auto de pe piata! Baterii auto si acumulatoare auto marca Banner, Bosch si Varta la cele mai mici preturi din Romania. Acumulatori pentru autoturisme, acumulatori pentru motociclete, acumulatori pentru autoutilitare si camioane.

 • Componente instalatii GPL

  Pe piata sunt foarte multe componente care corespund si functioneaza perfect pentru un aumit autoturism, dar care instalate pe o alt tip de autoturism avand alt tip de motor nu sunt suficient de performante ducand la o slaba functionare a autoturismului cu Instalatie auto GPL.
  Cunoascand aceste aspecte si luand in considerare parcul de masini existent am reusit sa dezvoltam solutii optime in ceeace priveste raportul calitate pret pentru majoritatea autoturismelor.

Follow

Special!

This week we have a special, half price on delicious oranges!

Only for our special customers!
Use the code: Joomla! when ordering

This module can only be seen by people in the customers group or higher.