FacebookTwitterLinkedInRSS Feed
Romanian Dutch English French German

Nifa Prescom

   Infiintata in anul 1993, Nifa Prescom S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi.
   Cu o echipa de peste 20 de angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj si reparatii instalatii GPL, reparatii auto, comercializarea de piese auto, dar si transport auto de marfa, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania.
   Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Nifa Prescom S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. 
   Suntem o firma ajunsa la maturite, o echipa tanara condusa de manangeri experimentati, in scurt timp reusind sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor si serviciilor noastre.
   Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.
   Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Read more...

Service Instalatii GPL

 Avem o experienta de peste 12 ani pe piata auto romaneasca in ceea ce priveste montarea, intretinerea si service-ul instalatiilor auto GPL, avand un portofoliu de peste 10 000 instalatii montate.

 In functie de tipul autoturismului dumneavoastra, specialistii noastri va ofera consiliere gratuita, chiar si o verificare initiala in vederea depistari si eliminarii eventualelor probleme.

 Se folosesc numai instalatii originale produse in Italia precum: Cangas si Tomasetto Achile sau Alaska, asigurandu-se atat garantie de 24 luni cat si post garantie, dar oferim si piese de schimb pentru instalatiile Lovato, Landi, Bigas, Autronic, Marini, BRC, Milano, e-Gas.

 Colaboratori:

 

 

 

 Tomasetto Achille SPA

Produsele Tomasetto renumite in proiectarea si fabricarea componentelor GPL auto sunt vandute in intreaga lume, iar cei peste 25 ani de experienta pot garanta cel mai bun raport calitate-pret.
Se pot monta pe : EURO2, EURO3, EURO4, EURO5 si non-EURO.

 

  Cangas

comutatorCangas.pngCarcasa Cangas.pngcablu cangas.pngcalculator cangas.pngregulator presiune.pngmultivalva camgas.pngrampa injectie.pngrezervor toroidal InteriorB.pngrezervor toroidal EXTB.pngelectrovalva.png
Follow

Special!

This week we have a special, half price on delicious oranges!

Only for our special customers!
Use the code: Joomla! when ordering

This module can only be seen by people in the customers group or higher.